Projekti

Učešće u projektu No hate offline-No hate online

Svjedoci smo jednog problema koje vremenom uzima sve više maha i, htjeli mi to ili ne da priznamo, savremeno društvo sve više i sve dublje upada u problem koji se jednim imenom naziva - nasilje na internetu. Ali ne samo nasilje već i otvoreno pokazivanje mržnje i diskriminacije zbog različitosti u polu, naciji, vjeri ili tome slično. I na još veću žalost, to se ne dešava samo na internetu, već i svakodnevno, u stvarnom zivotu. Sve to bilo je razlog da sa zadovoljstvom i izuzetnom zahvalnošću na pruženoj prilici, prihvatim poziv za učešće u projektu – NO HATE OFFLINE, NO HATE ONLINE koji su realizovali Volonteski klub gimnazije “Slobodan Škerović”i NVO Djeca Crne Gore.

Opširnije...

Preduzetništvo

Sa početkom školske 2014/2015 godine naša škola je postala jedna od četiri gimnazije u Crnoj Gori u kojima se prvi put realizuje projekat „Preduzetničko učenje-ključna kompetencija u obrazovanju“.

Opširnije...

Dan za UP akciju

Ovo je prvi projekat našeg Učeničkog parlamenta. Realizovan je u period od februara do oktobra 2013. godine, a finansijski je podržan od Fonda za aktivno građanstvo kroz grant rundu Građanska akcija. Koordinator projekta bila je Anđela Milošević.

Opširnije...